Akcija na trgu – Mladi edukatori/ce; pokretači/ice pozitivnih promjena u svojim sredinama

Pozivamo Vas na akciju udruge ZORA koja će se održati dana 13.06.2009. (subota) od 9.30 – 12.30 sati na Trgu Republike Čakovec.

Akcija se provodi u sklopu projekta “Mladi edukatori u akciji”, podržanog od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.
Mladi Zorini edukatori/ice na štandu u subotu dijeliti će prolaznicima edukativne letke i materijale o HIV/AIDS-u, spolno prenosivim infekcijama….

Nakon što je 46 srednjoškolaca/ki iz svih 5 srednjih škola iz Čakovca prošlo cikluse od 6 jednodnevnih radionica (spol i rod, ne/nasilje u vezama i prevencija istog, spolno prenosive bolesti i kontracepcija te tehnike za trening trenera) u sklopu projekta “Moj izbor je prevencija” podržanog od Europske unije (Phare program 2006.), Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Međimurske županije, ovo je jedna od akcija na kojima su oni pokretači/čice pozitivnih promjena u svojim zajednicama.

Edukacijski projekti koje Zora provodi posljednjih godinu dana rade se uz visoku potporu i partnerstvo Odsjeka za Europske integracije Međimurske županije.

Pozivamo i Vas da dođete i educirate se.