Postani donator/ica kampanje “Kreatori promjena” udruge Zora

donator

Zora je neprofitna i nevladina organizacija koja se financira uglavnom od sponzora i donatora putem objavljenih natječaja. U financiranju rada Zore sudjeluju i pojedinci/ke koji žele potpomoći naš rad. Postani i ti donator/ica udruge Zora!

Kao donator/ica možeš jednostavno izabrati i podržati:
1) direktno projekt/kampanju “Kreatori promjena” udruge Zora na GivenGain platformi. Ne moraš imati svoj otvoreni profil na GivenGain da bi mogao/la donirati/la.(USKORO!)
2) neku od akcija članica Zora tima ili pak naših drugih podržavatelja/aktivista, te uplatiti iznos koji možeš odvojiti. (USKORO!)
3)“Dobri buvljak” za udrugu Zora. Na web stranici “Kućicin dobri buvljak” možeš kupiti bilo koji od predmeta u ime kampanje udruge Zora. Tebi predmet, Zori donacija – novac umjesto prodavatelju uplaćuješ udruzi Zora. Isto tako možeš i ti postaviti neki od predmeta koji više ne trebaš Zori u korist. Pretvori staru kramu u dobru karmu 🙂
4) možeš postati podržavajući član/ica udruge Zora.
Ukoliko želite podržati naš rad na ljudskim pravima i poboljšanju istih u našoj lokalnoj zajednici, a nemate vremena za akcije i aktivno sudjelovanje ili pak živite u drugom dijelu Hrvatske – pozivamo vas da postanete podržavajući član/ica udruge Zora.
Podržavajući članovi uplaćuje godišnju članarinu od 100 kuna, redovno su informirani o našim aktivnostima i dobivaju na kućnu adresu naše edukativne i promotivne materijale.

Hvala vam od srca što nam svojom donacijom omogućujete da i dalje budemo kreatorice promjena!