Ana Tomašek, Voditeljica Kluba za zapošljavanje Mursko Središće

Date:07. ruj. 2015.

11143651_1673774602851325_5481950311848190913_o

Rođena 1986. godine u Čakovcu.

Diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2011. godine.

Od srpnja 2015. godine radim kao Voditeljica Kluba za zapošljavanje Mursko Središće, u sklopu projekta „Istakni se, osvoji posao“, u kojem je udruga Zora partner na projektu.

Jedna od mojih profesionalnih vrijednosti je da me posao koji radim moralno ispunjava, a upravo to sam dobila radeći s nezaposlenim osobama. Moja uloga, kojom se iznimno ponosim, jest pružanje pomoći nezaposlenim osobama, kroz savjete i vođenje, da ojačaju svoje samopouzdanje, postanu svjesni svojih brojnih kvaliteta, da ih znaju i žele istaknuti i da postanu sigurniji u sebe i svoje postupke, kada je riječ o traženju posla i predstavljanju poslodavcima. Upravo zadovoljna i nasmiješena lica sudionika nakon završetka edukacije moj su vjetar u leđa, koji me potiče da i dalje budem ustrajna u svom radu, jer onaj osjećaj kad znaš da si pomogao nekome, da si nekoga potaknuo da odluči ulagati u svoj osobni i profesionalni razvoj, je nezamjenjiv!“