Istakni se osvoji posao 2

Date:18. svi. 2018.

istaknise_2_logo_v3Nositelj projekta “Istakni se osvoji posao 2” je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec, a partneri na projektu su Udruga Zora, Tehnološko inovacijski centar Međimurje – TICM, Razvojna agencija ČAKRA i Pučko otvoreno učilište Čakovec.

Vrijednost projekta je 942.208,33 kn te je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 14.05.2018., a traje 30 mjeseci.

Projekt „Istakni se osvoji posao 2“ nastavak je uspješnog prethodnika „Istakni se osvoji posao“ čiji je cilj bio podizanje kompetencija i vještina traženja posla nezaposlenih osoba iz Međimurske županije kroz Klubove za zapošljavanje. Projekt sadrži dodatne aktivnosti koje pružaju sustavnu podršku nezaposlenim osobama u razvoju karijere i traženju posla. Također će im biti pružena podrška prije/nakon završetka programa koja će se sastojati od početnih/naprednih informatičkih radionica, PCM, sastanaka s poslodavcima kroz speeddating, tematskih predavanja i konverzacijskog tečaja engleskog i njemačkog jezika.

Tijekom projekta, Udruga Zora provodi predavanja na teme aktivizam i volonterstvo, timski rad i komunikacija.

dsf