Vinko Okreša, voditelj projekata

Date:21. pro 2017.

Vinko Okreša, rođen u Čakovcu 1994. godine.

2017. godine sam diplomirao Ekonomiku poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nedugo nakon toga sam krenuo na stručno osposobljavanje u Zoru na radno mjesto suradnika na odjelu administracije i financija. Stručno osposobljavanje u Zori bilo je jako korisno iskustvo kojim sam stekao razne vještine koje se tiču vođenja administracije ureda, udruge, projekta, ali me izgradilo i kao osobu kroz suradnju sa suradnicima, vođenje volontera i organizaciju raznih aktivnosti. Tijekom stručnog osposobljavanja povjereno mi je vođenje manje građanske akcije “Doprinos mladih: za manje vršnjačkog nasilja”.

Nakon stručnog osposobljavanja, ponuđeno mi je mjesto voditelja projekata “Mladi kao pokretači društvenih promjena” i “Šalji dalje”. Iskustvo rada u Zori na raznim projektima, organiziranje događaja, poznanstva, suradnje, poslovni kontakti koje stječem i edukacije koje pohađam su vrlo vrijedno iskustvo koje je teško steći u tako kratkom radnom vijeku.

U slobodno vrijeme volim se družiti s obitelji, prijateljima, igrati društvene igre ili dopustiti da me zlatni retriver odvede u šetnju.

U Udruzi Zora zaposlen od 14.prosinca 2018. godine.