Vinko Okreša, voditelj projekata

Date:21. pro. 2017.

Vinko Okreša, rođen u Čakovcu 1994. godine.

2017. godine sam diplomirao Ekonomiku poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nedugo nakon toga sam krenuo na stručno osposobljavanje u Zoru na radno mjesto suradnika na odjelu administracije i financija. Stručno osposobljavanje u Zori bilo je jako korisno iskustvo kojim sam stekao razne vještine koje se tiču vođenja administracije ureda, udruge, projekta, ali me izradilo i kao osobu kroz druženje s suradnicima, vođenje volontera i organizaciju raznih aktivnosti. Tijekom stručnog osposobljavanja povjereno mi je vođenje manje građanske akcije “Doprinos mladih: za manje vršnjačkog nasilja”.

Nakon stručnog osposobljavanja, u Zori su mi ponudili mjesto voditelja projekta. Projekti koje vodim su “Mladi kao pokretači društvenih promjena” i “Šalji dalje”.

U slobodno vrijeme volim se družiti s obitelji, prijateljima, igrati društvene igre ili dopustiti da me zlatni retriver odvede u šetnju.